REINÆRDT referenties uitgelicht

ATLAS Theater Emmen

Het ATLAS Theater, grenzend aan WILDLANDS dierentuin, in het centrum van Emmen is een multifunctionele accommodatie voor elk type voorstelling en voorzien van alle optimale faciliteiten.

Meer informatie

Hart van Vathorst - Buitengewoon Zorgzaam

Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak. Een multifunctioneel project dat verbindt. Alle partijen maken gebruik van elkaar ruimten, samen Leven, Ontmoeten, Groeien en Geloven.

Meer informatie

Kolleksjesintrum Fryslân

Het meest duurzame opslagdepot van Nederland gaat de collecties van vijf Friese musea opslaan en beschermen. Het betreft museale collecties van het Fries Museum, Tresoar, het Fries Natuur-, Scheepvaart-en Landbouwmuseum.

Meer informatie

Kantoorgebouw Boskalis

Het kantorencomplex van Boskalis in Papendrecht is uitgebreid met een vierde kantoor met ongeveer 500 werkplekken. De werkplekken zijn ondergebracht in open, flexibel indeelbare kantoorvloeren.

Meer informatie

Medisch Spectrum Twente

Een nieuw stadsziekenhuis voor zowel specialistische basiszorg als topklinische zorg. Het vele daglicht, lichte kleuren en materialen, bomen in de grote atria dragen bij aan een huiselijke en natuurlijke omgeving. (bron IAA Architecten)

Meer informatie

Carintreggeland Bellinckborg

Woon- Zorgcentrum Bellinckborg in Hengelo biedt ruime appartementen met veel gebruikersgemak, veel (leef)ruimte, een frisse uitstraling en zorg in de nabijheid. Een mooi voorbeeld van kleinschalig wonen voor ouderen, een veilig wonen!

Meer informatie

NEM Energy

Aan de oostzijde van de A4 schittert het nieuwe onderkomen van NEM Energy. Het stijlvolle kantoorgebouw bestaat uit een meerdere lagen waarvan de onderste twee lagen ingedeeld zijn t.b.v. een parkeervoorziening.

Meer informatie

Ariënshuis

Het complex biedt bestemming als verzorgingshuis en verpleeghuis. Er is veel aandacht besteed aan privacy en leefruimte voor de bewoners, met uitstekende wandelmogelijkheden naast de deur en een fraai à la carte restaurant.

Meer informatie

Hyatt

Het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel beschikt over 330 ruime kamers en is van alle gemakken voorzien. Het is de tweede vestiging van Hyatt in de regio Amsterdam en bevindt zich op slechts vijf kilometer afstand van Schiphol.

Meer informatie

Isala Klinieken

De Isala klinieken bouwen een nieuw ziekenhuis. Op locatie Sophia aan de Dokter van Heesweg komt een innovatief, topklinisch ziekenhuis waarin de patiënt centraal staat. Kenmerkend is de sprekende organische architectuur.

Meer informatie

Steenoven

Karakteristieke plekken die door de eeuwen zijn gevormd worden steeds zeldzamer in ons land. De Plasserwaard is een voormalige steenfabriek, maar ook een volledig gerestaureerd rijksmonument met ruimte voor acht luxe woningen.

Meer informatie

Ziggo Dome

Hoewel de naam 'Dome' verwijst naar een koepel, zijn er geen ronde vormen. De concerthal ziet eruit als een zwarte doos van 90 bij 90 meter en heeft een hoogte van 30 meter. De buitenmuur van de hal is bekleed met 840.000 ledlampjes, waar videobeelden op getoond kunnen worden.

Meer informatie