Visie

De KLANT staat bij REINÆRDT in het middelpunt. Voor hem/haar zoeken wij duurzame oplossingen. Daarom investeren wij in innovatie, in scholing van onze medewerkers en in de beste grondstoffen voor onze producten.

Met de voortdurende ontwikkeling van ons programma, vakkundige en objectieve advisering en omvattende service willen wij onze marktpositie verder uitbouwen tot een complete aanbieder van oplossingen voor deuren en kozijnen.

Binnen ons bedrijf creëren wij een grote mate van vrijheid voor onze medewerkers. Een vlakke organisatie met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid zijn het uitgangspunt, waarbij het bedrijfsbelang voor het eigen belang gaat. De kennis en de ervaring van onze medewerkers, samen met onze moderne productietechnieken, zijn voor onze klanten de belangrijkste bron van zekerheid.

Als internationale onderneming met regionale wortels proberen wij duurzame werkgelegenheid te creëren. In ons handelen en in de samenwerking met onze klanten is het "fairness-principe" uitgangspunt.