Partners

REINÆRDT Deuren bv werkt al jaren samen met enkele geselecteerde dealers die passen bij ons bedrijf en onze visie. Bedrijven die beschikken over kennis en diensten die iets toevoegen aan onze produkten.

Verdouw Bouwprodukten

Verdouw Bouwproducten is een dienstverlener in de bouwsector. Als leverancier van hout, plaatmaterialen en bouwproducten is Verdouw voortdurend bezig met de ontwikkeling van de dienstverlening en het assortiment. Met advies op maat, voorbewerking van de materialen, just in time levering en een grote deurenshowroom doet Verdouw Bouwprodukten net dat beetje meer.

Smolenaars Deuren BV

"Smolenaars Deuren .... voor een stijlvolle entree" is een slogan die bij Smolenaars Deuren gebruikt wordt en en die duidelijk aan geeft waarvoor het bedrijf al sinds 1976 staan. In de loop der jaren hebben wij dan ook al heel wat stijlvolle entreeën mogen leveren.

Goedhart Deuren

Goedhart Deuren heeft zich gespecialiseerd in het projectmatig leveren en monteren van stompe (binnen) deuren. Het werkgebied omvat voornamelijk de utiliteitsbouw. Alle deuren worden door Goedhart Deuren op de bouwplaats digitaal ingemeten, vervolgens op een cnc machine machinaal bewerkt en daarna door de buitendienstmedewerkers op de bouwplaats afgehangen.

Combi Deuren

Combi Deuren biedt haar klanten aan het afhangen van deuren van a tot z te verzorgen. Op projectmatige basis worden kozijnen digitaal ingemeten en vervolgens worden met deze meetgegevens de deuren bewerkt en afgehangen.

De Jong & Roos BV

De Jong & Roos BV mag zich dé groothandel noemen op het terrein van hang- en sluitwerk, gereedschappen, ventilatieroosters, technische artikelen en machines voor de bouw, industriële bedrijven en timmerfabrieken.

Victoria Bouw BV

Victoria Bouw BV is al meer dan 30 jaar, een
flexibele organisatie, die u optimaal kan voorzien in het leveren en
compleet monteren van houten binnen- en buitendeuren en stalen kozijnen, voor zowel de nieuwbouw als de renovatie.

Deurenspeciaalzaak Waanders

Waanders levert een groot assortiment binnen- en buitendeuren alsmede divers hang- en sluitwerk aan de aannemer en de particulier.

MOSO International

MOSO International B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke, uit bamboe vervaardigde, producten voor interieur en exterieur toepassingen, zoals bamboevloeren, bamboeplaten, bamboe fineer en bamboe terrasdelen. MOSO is een mondiale speler die al vijftien jaar actief is vanuit het hoofdkantoor in Zwaag. Met haar ruime ervaring en met vestigingen in China (Hangzhou) en Barcelona en franchises in de Verenigde Staten, Engeland, Italië en Noorwegen, kan MOSO aan de hoogste klanteisen voldoen.