Kwaliteit

Kwaliteit is onze kwaliteit

De deuren van REINÆRDT worden internationaal toegepast en voldoen dan ook ruimschoots aan de hoogst geldende Europese normen. Een aantal gestelde kwaliteitseisen zijn vastgelegd in de normeringen DIN en NEN-EN. Van andere specifieke eigenschappen heeft REINÆRDT Deuren bv testrapporten laten maken, door gerenommeerde testlaboratoria, zoals Efectis (voorheen TNO), Peutz, Prüfinstitut Schlösser und Beschläge Velbert, Otto-Graf-Institut Universität Stuttgart, Materialprüfungsamt Nordrhein Westfalen e.d.

REINÆRDT is sinds 1 februari 1997 in het bezit van het kwaliteitssysteem certificaat NEN-EN-ISO 9001, waarin niet alleen het productieproces, maar ook het ontwerpproces is vastgelegd. Sinds 2014 zijn wij ook in het bezit van het milieuzorgsysteem certificaat NEN-EN-ISO 14001, hiermee tonen wij aan dat wij met het inkopen van materialen, ontwerp, fabricage, verkopen en montage van (groene) deuren rekening houden met het milieu.

De schriftelijke garantie, die REINÆRDT op al haar deuren en montagekozijnen verstrekt, vrijwaart de gebruiker voor onaangename verrassingen achteraf.

REINÆRDT is tevens lid van GND en NBvT. Met de GND-garantie garanderen wij, zoals vastgelegd in het GND-garantiereglement, de kwaliteit en het functioneren van onze deuren. Het garantielabel in de deur geeft duidelijk de prestaties weer. Het lidmaatschap van de NBvT is voorbehouden aan ondernemingen die kwaliteit leveren. U hebt daarom altijd de garantie dat u hoge kwaliteit krijgt.


Downloads en productinformatieBekijk alle PDF-bestanden online

ISO 9001 certificaat


ISO 14001 certificaat


Komo certificaat 2017Komo certificaat 2017

aansluitdocument