Financieel Gezond

Bevestiging van verantwoord zaken doen

REINÆRDT Deuren bv is in het bezit van de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. De Graydon Award is een kwaliteitskeurmerk op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie. Dit betekent dat REINÆRDT tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. Voor alle relaties van REINÆRDT is deze award een extra bevestiging van verantwoord zaken doen.

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Slechts (3%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond' te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.

Er zijn dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren en informatie welke afkomstig uit de Graydon database. Deze database, die wordt dagelijks onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.