Over REINÆRDT

REINÆRDT : Uw partner voor deuren en kozijnen

Moderne productiemethoden, computergestuurd en toch maatwerk. Klantvriendelijk en oplossingsgericht gestuurd. Kreten die het in het Overijsselse Haaksbergen gelegen bedrijf op het lijf zijn geschreven.

Van eenvoudige deursets voor de woningbouw tot gecompliceerde brand-, rook-, geluid- en inbraakwerende deuren: REINÆRDT levert het complete programma. Uiteraard voorzien van de bijbehorende certificaten, volgens de laatste (Europese) normen.
Indien U dit wenst verzorgen wij ook de voorbereiding (hang- en sluitwerk, inmeten) en de montage.

REINÆRDT Deuren bv: Partner voor de aannemer, de architect en de opdrachtgever. Om bij te dragen aan een vlekkeloos bouwproces hebben wij de specialisten in huis om simpele én complexe zaken al in een vroeg stadium te beoordelen en uit te werken. Gun uzelf dit gemak en maak gebruik van deze specifieke expertise en laat ons meedenken.

In juli 2005 heeft REINÆRDT het in Duitsland gelegen bedrijf EDCO Türen GmbH overgenomen. Dit bedrijf produceert hoogwaardige brandwerende massief houten glazen deuren en puien. Zowel voor moderne uitvoeringen (zeer slanke stijlen, volledige glaspuien) als voor voor oude gebouwen, zijn er deuren en puien met 30, 60 of 90 minuten brandwering, rookwering en eventueel geluidwering. Hiermee biedt REINÆRDT als enige oplossingen voor moderne scheidingswanden uit glas en hout.

In een tweede productie unit SES - Sanitäre Elementen Saterland produceert REINÆRDT scheidingswanden voor natte cellen, douche - en kleedcabines.

REINÆRDT Deuren bv maakt onderdeel uit van het VolkerWessels concern.