Maatschappelijke partners

REINÆRDT Deuren bv heeft meerdere maatschappelijke partners. Op een voor een ieder verantwoorde wijze ondersteunen wij bedrijfs- en regio gerelateerde projecten of verenigingen.

'T Gilde Haaksbergen

REINÆRDT biedt onderdak aan de Haaksbergse afdeling van Het Gilde.
Gilde Nederland is een koepelorganisatie van ongeveer 65 gilden in Nederland. Gilden zijn organisaties van mensen die hun kennis en ervaring belangeloos en informeel overdragen aan anderen. Particulieren, non-profitorganisaties en beginnende ondernemers kunnen gratis gebruik maken van hun diensten. Deze formule levert een positieve bijdrage aan de samenleving: enerzijds krijgen grote groepen Nederlanders de beschikking over een schat aan kennis en ervaring, anderzijds blijven de vrijwilligers zelf maatschappelijk actief en betrokken.

Stichting Sterevenementen

Met het sponsoren van materialen helpen we de stichting Sterevenementen bij het organiseren van evenementen in Haaksbergen (de ster van Twente)
Zo hebben we de afgelopen jaren met Koninginnedag deuren ter beschikking gesteld voor de wedstrijd deurenschilderen voor de Haaksbergse schooljeugd.

Onderwijsinstellingen

REINÆRDT Deuren bv biedt ervaringsplekken op meerdere niveaus.
Verder worden meerdere onderwijsinstellingen door ons bevoorraad met materiaal. Vooral voor beeldende vorming of techniek wordt hier gebruik van gemaakt.